fredag 18 augusti 2017

De grå hårens tid

Just nu är det SÅ mycket som händer och snurrar kring oss att jag inte hinner med. Vare sig i ren praktisk mening eller känslomässig. Allt ska ske Nu. Eller igår. Och det handlar om stora beslut. Beslut. Som. Ska. Fattas. Mycket att tänka på. Jag tror att jag har fått en hel drös grå hårstrån under de senaste tio dagarna. Samtidigt är det de sista skälvande veckorna av sommarlovet. Eller ja, snart bara veckAN, i singularis.Jag hämtade hem en otroligt lycklig men trött Storasyster idag från Camp Oliver. "Detta har varit den roligaste veckan i mitt liv!" utbrast hon när vi kom hem. Så nu lär det bli lite känslomässig jet-lag för henne gissar jag. Mitt älskade Hjärta. Jag vet exakt hur hon känner. Det har jag upplevt själv flera gånger under tiden som barn och tonåring. Detta att vara med om något fantastiskt utan föräldrarna. Bortrest. Som i en annan värld. En bubbla. Av allt som är kul, spännande och annorlunda. Men ändå tryggt. Att sedan komma hem till vardagen är ofta ganska jobbigt. Tills man återanpassat sig till tråk-föräldrarna och jobbiga lillbrorsan igen. Vi får se hur lång tid det tar. Men jag är så fantastiskt GLAD över att det är SÅ BRA hon haft det denna veckan. Att prova sina vingar. För förta gången. Och fixa det. Minnen för livet.

Själv är jag trött och tycker det känns extra skönt med helg. Även om tankarna inte "tar helg" så är det ändå skönt att inte behöva jobba samtidigt som man har tusen funderingar och känslor på gång.

7 kommentarer:

 1. Inga fler inlägg alltså?

  SvaraRadera
 2. Saknar dig också! Tittar in ibland och hoppas på ett nytt inlägg.

  SvaraRadera
 3. Undrar så hur ni har det? Saknar dig! Ta hand om er.

  SvaraRadera
 4. Bor också granne med sådana kaktusar! Brukar plocka (försiktigt, med grilltång) och äta/ mixa dem itll en smoothie. Också skickat iväg dotter på läger själv för första gången i år.

  SvaraRadera
 5. Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra 4 år och i femte år av mitt äktenskap måste en annan kvinna ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag träffade ett inlägg där den här mannen Dr.Wealthy har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att ta med min älskare hemma och tro mig, jag skickade bara min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i hus och se det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. Hans email: wealthylovespell@gmail.com. ELLER KAN DU LÄGGA UPP HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER +2348164728160.

  SvaraRadera
 6. I have been in relationship with my boyfriend for 2 year now and we were planning to get married soon and all of a sudden he left me for another girl, i really love this guy and never can imagine my life without him. I further tried all my best to get him back but all my effort to get him back in my life did not work out. It was on this faithful day, i came across some comments on a website about this great spell caster called Chief Dr Lucky, so many persons claimed that he help them to renew their relationship and bring their ex back, i had to contact him because he was my last hope. I contacted him through his email and he assured me that in two days time my boyfriend is going to leave the other girl and come back to me and it was a very great surprise to see my boyfriend coming back to me after two days. I am so very happy today that he came back to me and i achieved this with the help of Chief Dr Lucky, and i advice if you need his help too Email: Chiefdrlucky@gmail.com or Whats App: +2348132777335
  Website: http://chiefdrluckysolutionhome.website2.me/

  SvaraRadera