torsdag 7 juli 2016

4th of July, Venice Beach, Hollywood, Legoland och skönt häng

Vi har det helt fantastiskt! Lycka är att få träffa några av sina allra bästa vänner. De man känt nästan hela livet. Som känner en utan och innan. Bra sidor som dåliga. Men som ändå älskar en. Att bo långt bort från familj och vänner är det jobbigaste med hela utlandsboendet tycker jag. Och det är vänner som Familjen J jag kan sakna så det knakar i hjärtat. Men nu är de här- Underbart! Hittills har det känts smått surrealistiskt nästan. Att kunna ses varje dag. Prata. Hänga. Gnabbas. Äta. Bada. Skratta. Och det känns ännu mer underbart att våra barn fungerar så himla fint ihop. Storasyster och deras yngsta dotter M har ju redan sedan våra Sverigesemestrar påbörjat ett vänskapsband, och under den här tiden har det växt och stärkts. Nedan kommer en bildbomb från vår senaste dagar. Venice Beach, Hollywood, San Diego.

Dag 1 - Independence Day (Venice Beach)
Storasyster och M när vi precis träffat varandra på stranden i Venice Beach

Vågor som heter duga

På väg från stranden

Vissa med snäckskalsfynd

Lite bubbel innan middag och fyrverkerier

4:e juli - Independence Day

Dag 2 - Hollywood
De här filurerna alltså...


Walt Disney's stjärnaPå väg upp till Griffith Observatorium


Framför Hollywoodskylten 


Hollywood Hills


Mer turistigt än såhär kan det väl knappast bli...?!


Utsikt över LA


M och Storasyster
Dag 3 - mot  San Diego
Lillebror med Queen Mary i bakgrunden

Vi körde ner från Venice Beach på Highway 1 längs med kusten. Här passerade vi Laguna Beach.


Bästa middagarna har man tillsammans med familj och fina vänner


Kvällen bjöd på bad

Idag var vi på Legoland. Men bilder därifrån får komma i ett annat inlägg. Nu är klockan strax midnatt och imorgon väntar ytterligare en äventyrsfylld dag.2 kommentarer:

 1. Åh så härliga bilder sån glädje. Ha en ljuvlig fortsatt semester. Håller med om att lycka är ens allra mesta bästa vänner som man känner utan och innan. Kan förstå saknaden så "hjärtat knakar".
  Kram
  /Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Suzesan! Visst är det så att få träffas och vara med sina bästa vänner är en fantastisk lyx. För alla. Och för oss utlandsboende är det dessutom något vi så sällan (eller i vissa fall aldrig) gör så det känns extra härligt och underbart att få denna tid tillsammans!
   Kramar!

   Radera