tisdag 19 juli 2016

Mycket nu

Jag lever. Men just nu är det så mycket omkring oss att det inte finns vare sig energi eller tid för bloggen. Våra vänner reste hem för exakt en vecka sedan. Och det blev tomt tomt tomt. Under den resterande delen av veckan försökte vi återhämta oss. Både rent bokstavligt (det hade ju varit roliga men väldigt  intensiva dagar tillsammans) men också känslomässigt. Det kändes så sorgligt att säga hejdå. Avsked är alltid svårt.

Men ganska snart drog en hel del annat igång här. Som tagit både tid och energi det också. Därav tystnaden på bloggen alltså. Jag lovar att uppdatera lite mer senare. När tid och ork finns. Tills dess. Ha en fortsatt fin sommar alla!

2 kommentarer:

  1. Förstår det så väl, vi hade väldigt intensivt när min bror med familj var här och det blir något slags vacuum efteråt. Rätt skönt att bara vara fyra i huset, jämfört med nio. Mycket tvätt och stök att ta hand om. Och väldigt tomt...

    SvaraRadera
  2. Visst är det både och när man haft besök. Både skönt att rå sig själv och sin tid igen, men sååå ödsligt och tomt. På alla vis. Särskilt när man inte vet när man kommer att ses igen. Då är avsked sååå jobbigt tycker jag.
    Kram!

    SvaraRadera