fredag 1 juli 2016

Sommarbad

Här pågår Sommarlovet för fullt. Därav bloggtorka. Det finns inte mycket tid över till att sitta framför datorn. Ensam hemma med både Storasyster och Lillebror är i stort sett alla  minuter under dagen upptagna. Dessutom använder jag just nu den minimala datortid som finns till ett annat projekt. OM jag överhuvudtaget lyckas slutföra det hela så kanske jag kommer skriva om det här på bloggen, men än så länge är det mest på idéstadiet. 

Sommarlov ja. Vad gör vi då? Jo här har det blivit en hel del poolhäng. Nu har sommaren kommit även till San Diego och det är varmt. Jag föredrar därför på många vis poolen framför parken. Och både Storasyster och Lillebror älskar poolen. Särskilt om de får vara där med kompisar. Nedan är en drös med poolbilder från det hittills 10 dagar långa sommarlovet. Olika dagar. Olika pooler. Olika kompiskonstellationer.

Kommande helg är en långhelg. 4th of July på måndag. Det är enhelgdag. M har dessutom tagit ledigt resten av nästa vecka. Vi kommer att åka till Venice Beach nu på söndag. Dit kommer under måndagen våra vänner att anlända från sin långa Roadtrip här i Kalifornien. Sedan har vi en dryg vecka tillsammmans. Det blir ett par dagar i Venice Beach och Los Angeles, och sedan en vecka här i San Diego, Och ja, det ska bli galet roligt att träffas! Så eventuellt fortsätter bloggtorkan ett tag till.

2 kommentarer:

 1. Poolhäng så lyxigt skönt. Gillar jag. Allt med vatten gillar jag :)Det är då bloggtorka ska finnas.
  Kram
  /Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är riktigt härligt att ha nära till pool. Särskilt när man är hemma med barnen under sommaren.
   Kram!

   Radera