måndag 5 september 2016

Labor Day

Måndag idag men här i USA har vi långhelg. Ledigt idag alltså. Labor Day. Denna helgen anses också vara det officiella slutet på sommarsäsongen. Vi har haft en otroligt bra helg hittills. Och att ha en extra dag ledigt är alltid välkommet. Igår var vi ute och roade oss i stort sett hela dagen. Tillsammans med våra bästa vänner Familjen S. Vi körde till Mission Beach där vi åt lunch på Draft och sedan gick några av oss ut på Pokemonjakt medan resten stannade på stranden och hade det skönt. Senare på kvällen samlades vi hemma hos Familjen S och åt middag ihop och hade en jättemysig kväll. Som vanligt ville inget av barnen sluta leka när det var dags att ta sig hemåt igen. Ett gott tecken. Jag är så ofantligt glad över att vi träffat och lärt känna Familjen S! Våra barn leker så otroligt bra tillsammans och vi vuxna har alltid så trevligt ihop.
 Gårdagen kunde inte varit mer lyckad.

Träffpunkt Mission Beach!


Pokemon Go

Helt okej vy att titta på medan man väntar på att restaurangen ska ha ett bord färdigt
De här två alltså. Jag ler varje gång de är tillsammans. Igår hade de nästan en heldagsdate. Lunch, strandhäng och sedan middag hemma hos den lilla damen ifråga.


Och de här två också. Finaste vännerna. 


Efter lunchen gick de äldre barnen och papporna ut och jagade Pokemons medan det dejtande lilla paret hängde på stranden med sina förkläden (oss mammor...)


Ett parti Corn Hole

 
Här ska de i. Ja just det i hålet!
Here you go!


Bean bags är mjuka så man kan gosa med dem


Något Lillebror också ville göra


Pokemonjägarna kom tillbaka. nöjda och glada efter sin "hunt".

Lite tjejsnack


På väg hemåt 

Middag hemma hos Familjen S på kvällen

Idag blir det en lugnare dag med en del hemmafix. Det känns också bra. Och ja, sedan är det endast en vecka kvar innan jag börjar mitt nya jobb. Bubblorna sprudlar fortfarande runt i kroppen. Stort TACK också till Alla Er som hört av sig och grattat mig! Här på bloggen och/eller på andra vis. Ni är så gulliga. Det känns som sagt fortfarande overkligt. Iiiiiih! Så tack för era hurrarop, grattis och ert stöd! Det betyder jättemycket och jag blir som alltid både glad och rörd. Hoppas nu att ni alla får en fin vecka ni också var än ni befinner er i världen och livet!

2 kommentarer:

 1. Det ser jättefint ut på Mission Beach! Fast mycket folk. Jag funderade på att åka till stranden den här helgen men kände att jag inte riktigt skulle orka med folkmassorna just nu. Och ja, vi får försöka få till en träff trots jobbschema och nya tider. Hoppas du njuter av sista lediga veckan nu.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är nästan alltid mycket folk där men vi hade trots det en härlig dag. och det ska bli jätteroligt att ses imorgon!
   Kram!

   Radera