måndag 20 april 2015

Omkullkastade planer

Jodå vi lever. Men helgens planer blev helt omkullkastade. Av Balboa Park, Zoo, födelsedagslunch och annat blev det inget. Tyvärr. Ett elakt magvirus satte stopp för detta. Först ut att däcka var Lillebror. Sedan jag. Och så M. Som tur var har Storasyster och Farmor klarat sig. Nu är vi alla på benen igen och håller våra tummar och tår för att Farmor ska slippa bli sjuk lagom till sin hemresa nu på onsdag.

På tal om hemresa känns det alldeles för tidigt. De här två veckorna har sprungit iväg tycker jag. Det har varit roligt, mysigt, skönt och härligt på alla vis att få ha Farmor här. Fast jag tror att hon i sitt stilla sinne längtar hem lite nu. Att bo med en tvåbarnsfamilj i två veckors tid är ju inte den lugnaste av semestrar. Särskilt inte när tre av familjemedlemmarna dessutom får magsjuka....

10 kommentarer:

 1. Så skönt att höra att ni mår bättre. Usch så trist med hemska magvirus. Glad att farmor klarat sig och håller tummarna för att hon får fortsätta klara sig.
  Varma kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja magviruset var inte kul. Lurigt dessutom med flera dagars mellanrum mellan insjukningstiden för oss.
   Men det hela gick bra för Farmor som tur var!
   Kram!

   Radera
 2. Fy for magvirus! Men tank anda sa otroligt skont att ni blev sjuka nar hon var dar, sa hon kunde hjalpa till lite och ta med Ella ut pa lite egna utflykter kanske. Tiden flyger alltid ivag nar man har besok, hoppas att det inte drojer for lange till nasta gang!
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Liz det var en välsignelse att ha Farmor här under främst lördagen då både M och jag blev riktigt dåliga. Att E då kunde mysa med Farmor på kvällen var guld värt!
   Kram!

   Radera
 3. Men så tråkigt att helgplanerna - då hela familjen har ledigt också - inte blev som planerade. Nu har iallafall farmor en ursäkt att komma tillbaka och hälsa på mycket snart igen! Hoppas ni får en skön sista dag tillsammans. Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var trist att vi fick omplanera pga sjukdom. Men det hela blev trots allt rätt bra och det var skönt att Farmor slapp undan!
   Kram!

   Radera
 4. Hej, först och främst - krya på er, hoppas att ni mår bättre och att farmor klarade sig! Jag är en rätt ny läsare, bor i Israel med man och två barn (5 och snart 7, ochså en Ella!), och är på väg att flytta till USA i slutet av året. Min man ska göra postdoc och ett av alternativen är San Diego och det var anledningen till att jag började läsa din blogg, att få se om det kunde vara ett bra ställe för oss som familj. Dessutom är NYC ett av de andra alternativen och där har du ju också koll. På bloggen ser det ju himla härligt ut och jag har nog SD som favorit för tillfället. Vad skulle du, som bott på båda ställen, rekommendera för en familj? Jag älskar NY men tvekar lite över att det ska vara tufft med familj där. Hur ser det ut med jobb i SD? Jag är ekonom och jobbar nu på eBay och har även jobbat på andra amerikanska företag innan. Inser nu att jag kanske borde ha skickat ett mail istället för att skriva uppsats här i kommentarsfältet! :) Hoppas att du har tid och lust att svara när ni kryat på er! /Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå Karinistan!
   TACK för din kommentar!! Du får väldigt gröna maila mig så tar vi det via email. Lättare så tycker jag! :-)
   saltistjejenathotmaildotcom
   Står även i kolumnen här till vänster

   Radera
  2. Hej! Tänkte bara säga att jag har mailat dig, ifall att du inte kollar bloggmailen så ofta. Jag hade massor av frågor, du behöver inte svara på allt! :-) Ha en bra dag!

   Radera
  3. Tack Karin!
   Jag kollade just. :-) Och ska försöka få ihop ett svar under veckan.
   Kram!

   Radera