onsdag 15 april 2015

Lite mer från Farmorsbesöket

Redan onsdag. Farmor har nu varit här halva tiden. Fy, vad fort dagarna springer iväg. Nu har vi en vecka kvar tillsammans innan det är dags för hemresa. M kommer att vara ledig både imorgon och på fredag vilket gör att vi nu får en långhelg tillsammans och det känns jättebra! Storasyster kommer dock att gå i skolan, men imorgon har hon kort dag och slutar redan vid lunch och hennes vanliga skoltid är bara till klockan 14 så även på fredag kommer vi att kunna göra en hel del tillsammans allihop.

Hittills har vi som sagt hunnit med en hel del. I helgen hann vi förutom utflykter till Seaport Village och Torrey Pines som jag skrev om här  även med en tur till ett Outlet i Carlsbad där det handlades en del. Och under veckan har Farmor även fått ta del av vår vardag vilket varit roligt. Vi har hunnit med att storhandla på Costco, ätit pannkakor på IKEA, musikklass med Lillebror, Bokaffärsbesök, Svenska Skolan, lite mer shopping samt i eftermiddags gick Farmor med Storasyster på bio och såg "Home". Här nedan är en del bilder.


Första shoppingdagen var i söndags då vi åkte till Carlsbad och den outlet som ligger där


Alldeles intill Outleten liger The Flower Fields och hit vill jag gärna tillbaka en annan gång för att gå runt bland blommorna


Emellanåt är det skönt att få sträcka ut benen lite och mysa med katten samtidigt som man konverserar med Lillebror...


...eller löser korsord med StorasysterOch i måndags var Farmor med till Svenska Skolan


Här fick hon vara "hjälplärare" i Storasysters klass


I tisdags var hon först med på Oskars musikklass... 


...och på eftermiddagen var vi till bokaffären Barnes & Noble


Här på Barnes & Noble fikade vi


Tid för mys i soffan finns också


Och idag åkte vi till Westfield Mall i The UTC area (i La Jolla) och shoppade lite mer. Bland annat skor till Lillebror som har extra breda fötter vilket gör det rätt svårt att hitta skor som passar. Denna gången lyckades vi iallafall. Fick två par skor på Stride Rite


Fikapaus i skuggan


Den här lille mannen älskar att springa runt så det är oftast minst en av oss som måste springa efter

Så ja, vi njuter för fullt av att ha Farmor här. I övrigt är väl det senaste som hänt att Lillebror numera lärt sig att snurra runt (alltså snurra stående på golvet) vilket han älskar att göra från och till. Samt att han lärt sig att klättra uppför trappor och trappsteg (just nu hans stora intresse nummer 1) och nu ikväll klättrade han faktiskt även upp i soffan. Han är inte still många sekunder den lille mannen.

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig tid ni får med farmor hela gänget och det ser ut som farmor njuter fullt ut hon också av att få ta del av er vardag och umgås mycket med sina barnbarn. Det är ju det bästa att bara vara och umgås, ta del av era dagar och ert liv är nog det fina med att åka och hälsa på. Ha en fortsatt trevlig tid tillsammans. Tiden går alldeles för fort ibland. Men ni har hunnit med massor av olika saker.
  Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Mysigt, mysigt med farmorsbesök! Förstår att ni njuter för fullt av att ha henne hos er.
  Shopping ett måste ja :-)
  OCH såklart främst att vara med er och barnbarnen.
  Hoppas ni har en riktigt mysig och fin helg nu!
  Kramar från mig!

  SvaraRadera