fredag 8 april 2016

Spring Break förra veckan

Att ni ens orkar hänga kvar här. Min blogg. Den går på sparlåga. Ibland försöker jag ta tag i den. Lite konstgjord andning. Den hostar till. Men sedan inget mer. Jaja. Så är det just nu. Mitt vardagsliv är inte särskilt fyllt av stunder framför datorn. Och de få jag stjäl till mig går oftast åt till att kolla efter jobb. Eller söka de jag eventuellt kan hitta. Resten av min internettid slösar jag på Facebook, Instagram och Netflix. De två första nästan helt via mobilen. Den sistnämnda ofta på paddan eller framför TVn med M. Tack för alla appar som finns. Fast jag LÄSER bloggar. Det gör jag. Men även det sker mest via mobilen och där är det lite krångligare att kommentera så det blir det inte så mycket av det heller. Fast jag brukar ofta kommentera i mitt huvud, haha!

Jaja, till alla er som fortfarande orkar med den här hackande, haltande och hostande bloggen. TACK TACK TACK!!! jag är jätteglad att någon överhuvudtaget kan hålla intresset uppe. Och OM ni mot förmodan orkar, vill eller tycker det är roligt att kommentera så är det något som gör mig jätteglad. Även om jag inte ens alltid hinner svara. Och om ni skulle ha några förslag eller frågor på något ni gärna vill att jag skriver om så tar jag gärna emot dem. För ibland är det även inspirationen som tryter tror jag. Men input från er läsare är alltid en bra vitamininjektion.

Och ni som undrar vad vi gjort sedan påskhelgen så kan jag berätta att vi haft Spring Break. Förra veckan var Storasyster ledig från skolan. Vi hade inga stora planer utan tog det mest lugnt på hemmaplan vilket var otroligt skönt. M hade fyra dagars semester så vi fick verkligen hämta andan tillsammans hela familjen. Välbehövligt. Nedan är en del bilder från den ledigheten.

Storasyster och Lillebror hängde en del. Och så bakade vi muffins.


Första tandläkarbesöket här i San Diego klarades också av. Och Lillebror förknippar nu "Tannlik" med ballonger.


Lite konst på UTC


Pappa & Dotter


Pappa & Son


Mattvätt 


Lite läsning i bilen på väg hem från Barnes and Noble

Storasyster målade en vårbild inspirerad av Georgia O'Keeffe på San Diego Museum of Art
 i Balboa Park


El Prado i Balboa Park


Sedan mötte vi upp med M och Lillebror som varit på Air and Space Museum i samma park. Lillebror var lyrisk över att ha fått sitta i en helikopter.


Lillebror i full galopp...


...medan Storasyster och jag vilar lite i skugganMan är väldigt nära flygplatsen vilket märks eftersom planen nästan svischar förbi runt öronen på en


Jag fick även besök av min gamla New York kompis Denny som var på konferens i staden. Vi hämtade honom i Balboa Park och Lillebror och Storasyster blåste såpbubblor medan vi väntade


Denny och jag. Det var förövrigt Denny som körde mig från Bronx ner till Manhattan och "vårt" sjukhus då när vattnet just gått på tunnelbanan och Storasyster ville komma ut. I sin Saab. Jag minns att jag satt på sådana där plastade "pads" för att inte förstöra framsätet. Och så minns jag att han var så förvånansvärt lugn. 

Ledighet innebär att man kan vara uppe lite längre om kvällarna med Storasyster och vi gillar ju att spela spel så det blev en hel del roliga spelkvällar under lovet. Här "Pandemic" samt "Mouse and Mystics", två favoriter!

2 kommentarer:

 1. Määä! Du skriver ju jätteofta! Inget hankande och hostande tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahah Anna, nej kanske är det inte alltför mycket hostande, men jag tycker det känns lite tråkigt att int ekurna uppdatera här mer än högst en gång per vecka. Om det går bra. :-) Och nu senast var det enda sedan i påskas jag skrev ju.
   Kram!!

   Radera