söndag 24 april 2016

Födeseldagsresa

Så har det återigen gått en vecka sedan jag skrev senast. En vecka full av funderingar och tankar. Men detta återkommer jag till senare. Just nu fokuserar vi på Storasysters Födelsedagsresa. Jo, för vi ska åka på en sådan. Imorgon. Trots att hon fyller först i juni så blir denna resan av nu. Det bär nämligen iväg till Disneyland. En önskan hon haft länge och vi bestämde tidigare under året att vi skulle åka dit hela familjen istället för att ha födelsedagskalas. Hon fick välja själv och valde utan tvekan Disneyland. Anledningarna till att vi gör resan nu istället för runt hennes födelsedag är flera. Framförallt är det för att vi förstått att den allra sämsta tiden att besöka Disneyland är på sommaren. Dels på grund av hettan, men också för att det då är högsäsong vilket innebär fullt med folk och därmed lååååånga väntetider till allt. Och det ville vi helst undvika så gott det nu går. Alltså blev det nu i april. Efter Spring Break men innan sommaren.

Imorgon kör vi alltså till Los Angeles, eller Anaheim närmare bestämt. Checkar in på vårt hotell och laddar inför måndag och tisdag. Måndag blir det Disneyland och tisdag blir det California Adventure Park. Det känns jätteroligt. Storasyster har valt vilka saker hon allra helst vill göra och det första blir Indiana Jones Adventure. Vi såg filmen förra veckan. Nostalgi för mig och M och ett nytt äventyr för henne. Det märks att hon är nästan 3 år äldre nu än då vi reste på Disneykryssningen. Där var en av höjdpunkterna att få träffa och hälsa på Disneyprinsessorna Snövit, Askungen, Ariel och Jasmine. För Lillebror kommer framförallt Cars i Radiator Springs Racers att bli något tror jag.

Storsyster när hon hälsade på Snövit på Disneykryssningen för ca 3 år sedan

Så nu blir det återigen tyst här på bloggen. Men på Instagram och Facebook kommer jag att posta en del från vår resa. Så vill ni hänga med får ni kolla där. Jag är Saltisinsandiego på Insta. Men jag lovar bilder här på bloggen när vi är tillbaka!5 kommentarer:

 1. Åh vad kul! Jag tror även ni kommer få riktigt roligt faktiskt :)

  SvaraRadera
 2. Men åh, kan tänka mig att ni kommer att ha kul där! Har varit på Disneyland i Paris, som vuxen utan barn, och det är faktiskt riktigt skoj! Jag är ingen karusellmänniska men bara atmosfären är ju så mysig! :)

  SvaraRadera
 3. Åh vad kul! Och vad skönt att slippa ordna kalas... :-) Jag har, precis som Marie ovan, varit på Eurodisney (en massa gånger, hade en pojkvän som jobbade där när jag bodde i Paris så jag fick gå in gratis) och det är verkligen en speciell stämning. Ser fram emot bilder!

  SvaraRadera
 4. KUL med Disneyland, och klokt resonerat att åka nu och inte i juni.
  Jag har sett bilder på insta, ni verkar ha det mkt bra!!
  Jag har varit på Disneyworld i FLA hela tre gånger, och på en Disneykryssning :-) Tror era barn har den perfekta åldern inne för ett besök på Disneyland!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att ni far det toppen pa Disney. Helt ratt att aka nu istallet for I sommar. E kommer sakert att alska sin fodelsedagspresent.
  Kram!

  SvaraRadera