tisdag 7 februari 2017

Ett år äldre

Ja, ytterligare en  sak som hänt och som får kategoriseras som något roligt och positivt är att jag fyllde år nyligen. Dagarna innan Lill-Kusinen kom till världen så blev jag ett år äldre. I år fyllde jag på en lördag vilket såklart känns lyxigt. Och jag blev väckt med skönsång, presenter och gratulationskort. Lillebror var mäkta lycklig över att det återigen var en "Fölsedaaa" och för hans del verkar det ännu inte spela någon större roll vem som egentligen fyller år. Det är lika kul oavsett. Jaja, nästa gång är det hans tur och jag hissar att efter det lär han ha fått smak för det där med en egen födelsedag, och att det smäller lite högre än andras...

Det blev en riktigt fin födelsedag. Storasyster och M fixade French Toast till frukost. Och efter en lugn morgon drog vi till stranden eftersom det äntligen var lite varmare väder igen efter vår relativt kyliga och regniga period. Eftersom klockan var närmare lunchtid blev det ett stopp på In-and-Out så vi tog med oss burgare och shakes som vi kunde mumsa på när vi kom till stranden. Strandlunch är inte helt fel.

Direkt efter morgongratulationerna i sängen


French Toast till frukost!


De här två alltså...

Strandlunch från "In-and-Out Burger" (en hamburgerkedja som inte finns på östkusten, men som vi numera gillar mycket)


Både Storasyster och Lillebror gillar Cheeseburgare och shake


Januari i södra Kalifornien - något jag verkligen lärt mig uppskatta och älska!


Norrut 


Vi satt intill livvaktstornet


Sedan gick jag och Storasyster en promenad längs med vattnet. Hon var modig nog att springa ut i en bit i vågorna. Kallt var omdömet, men inte för kallt för att gå och hoppa i strandkanten.


Min Älsklkingstjej och jag


Söderut


Senare gick Lillebror, Storasyster och M ner till ett vattendrag på stranden. Själv fick jag en skön stund i solen med mitt skissblock.Fem smutsiga små fingrar, på en smutsig liten hand....

...och tår...

Väl hemma igen var det dags att inviga en av mina födelsedagspresenter. 
Jag fick nämligen en Sous Vide! Något M gått och funderat på länge. Sedan slog han till. Och ja vad ska jag säga??? Detta är ett helt fantastiskt redskap i köket! Lite av ett magiskt trollspö faktiskt. Födelsedagsmiddagen blev godare än godast, och under den senaste veckan har vi även testat att tillaga både torsk och lax med den vilket också blivit helt otroooooligt gott!


På tal om presenter så fick jag otroligt fina presenter som jag blev både överraskad och väldigt glad över. Framförallt eftersom jag inte alls förväntat mig några stora saker eftersom vi ofta inte ger varandra så mycket på födelsedagar och jul. Att de dessutom var lite annorlunda och kändes väldigt personliga samt inte alls var något jag kunnat drömma om gjorde det ännu roligare att få. Positiva överraskningar är alltid härligt.

Som sagt, den här nya kökskärleken fick jag ju - Sous Vide


Och eftersom vi är en familj med "naturvetenskap som gemensamt intresse" så blev jag extra glad och glatt överraskad av denna present. Jag kan nu få veta var mina förfäder kom ifrån. Hur de vandrat och ja, hur jag hänger ihop med dem helt enkelt. Ett enkelt DNA-test och sedan killevippen, så kan jag få ta del av min historia.


Av Storasyster fick jag det här otroligt fina "Pop-Up-kortet" som hon gjort helt själv.


Och med det kortet kom detta presentkort. En hel dag tillsammans med min Älsklingstjej där vi kan göra något tillsammans som jag själv får välja.


Och så detta! 
SÅ Fantastiskt ROLIGT! Jag har inte sett U2 sedan deras konsert i Globen sommaren -92! Vilket jag just nu inser är, Herregud... 25 (!!!) år sedan!
Att M gjort kortet själv var ytterligare en bonus. Så Roligt och Kreativt!
TUSEN TACK ÄLSKLING!
Maj. Can't wait....!


Så ja, en smått fantastisk födelsedag fick jag i år. Och jag hoppas nu att detta året blir bra trots allt som händer här och runtomkring i världen. Näste födelsedagsbarn som står på tur är ju Lillebror. Om lite mindre än en månad. Då slår han till och blir tre. Jag kan knappt fatta det. Så snabbt det ändå gått. 

7 kommentarer:

 1. Härligt med strandlunch! Inget sådant för mig den dagen ha ha
  En sous-vide är Peter sugen på men sedan tänker han ändå hur ofta kommer jag använda den, är det inte onödigt osv. Men jag kanske slår till beroende på vad du tycker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Haha nej jag förstår att ni inte tog någon strandlunch Anna. Men du verkar ha haft en fin födelsedag ändå.
  Detta med Sous Vide har öppnat en ny del av matlagningen för min del. Kanske mycket pga att min motivation och glädje med matlagningen ökat. För det blir så himla GOTT!!!! :)
  Hittills har vi använt den mycket hahahaha! Testat med nötkött, lax, torsk och nu idag kycklinglår. Så sedan jag fick den för ca 10 dagar sedan har den använts hela 4 gånger! Jag rekommenderar STARKT om ni redan är sugna på en. Enkelt! Och GOTT!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Vilka bra och roliga presenter du fick.

  SvaraRadera
 4. Härligt Saltis! Fina grejer du fick!
  Måste ta och kolla in Sous Vide. Vet inget alls om den.
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Annika! Kolla in den! Jag tror du och Peter skulle gilla den jättemycket!!!
   Kram och Tack!

   Radera