fredag 30 december 2016

Gott Slut och Gott Nytt!

Nu är vi här igen då. I slutet av ännu ett år som gått. Varje december är det samma sak. Jag förstår inte vart tiden tagit vägen. Året har rusat fram. Men på samma gång tycker jag det hänt en massa under de 365 dagarna som passerat. Likadant i år. Detta år har dessutom präglats av att vara ett riktigt sorgligt och mörkt år vad gäller många händelser "ute i världen". Men på det personliga planet var det ett sådant där år då allt vände. Från jobbigt och mörkt till ljus och hoppfullt. Från en situation som kändes mer och mer ohållbar. På så många plan. Till att plötsligt bli full av framtidshopp och planer. Så ja, 2016 kommer jag att minnas som de stora kontrasternas år tror jag.

Mellandagarna har annars präglats av vänner och vänskap. Vi har ju våra Sverigevänner på besök. Igår var även några av våra allra bästa NYC vänner i San Diego över dagen också så vi passade på att träffa dem i en park. Vädret då var strålande med 26 grader och sol vilket gjorde det hela till en väldigt lyckad träff. Så underbart kul att se dem. Det var nästan exakt på dagen två år sedan vi sist såg dem. Jag hoppas att vi kanske ska få tid och råd att åka en sväng till New York City under 2017. Det hade varit fantastiskt roligt. Men vi får se.

Imorgon är det Nyårsafton och vi har mest lösa planer. Här ska regnet falla mest hela dagen så jag  gissar att vi får hitta på lite inomhusaktiviteter. Våra Sverigevänner flyttar in till oss ikväll (de har hyrt ett annat boende fram till idag) så det lär bli väldigt socialt under helgen. Dessutom kommer ytterligare några vänner från Sverige och tittar förbi på Nyårsdagen. Så ja, vänskap är helt klart temat för 2016 års sista och 2017 års första dagar. Jag hoppas på mycket spel, prat och annat kul.

Om jag inte hinner in innan Nyårsaftonen blir till Nyårsdag vill jag önska er alla ett riktigt fint 2017!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar