tisdag 24 februari 2015

Gästrummet invigt

Vi har haft besök här de senaste dagarna. De kom i söndags och reste hem idag, så det var inget långt besök, men det var så ROLIGT att ses! Tyvärr visade sig San Diego-vädret inte från sin bästa sida, men de verkade inte tycka det var så tråkigt ändå. Jämfört med vintervädret i Sverige tyckte de det var skönt. Och de hade just haft två dagars sol i San Fransisco. Men visst, hade de kommit förra helgen hade de fått uppleva 27 grader och solsken. Nu blev det väl bara runt 17-20 och lite blandade skurar. Men visst solen tittade fram emellanåt den också.

De fick inviga vårt Gästrum (som till vardags fungerar som "kontor"). Vi hade nyligen införskaffat en gästsäng på IKEA och i lördags lyckades vi få undan alla de flyttkartonger som dittills stått staplade i det rummet så att rummet nu kan härbärgera besökare.

Som alltid känns det så mysigt när man träffar vänner man känt länge. Det är lite som att "komma hem". Man har minnen och gemensamma vänner och bekanta. Man känner varandra utan och innan på något vis. Så det blir så enkelt. Avslappnat. Okonstlat. Jag tycker det är så skönt. Den största dramatiken som skedde var att deras ena resväska gick sönder nu i morse då de packade alla sina inköp. Så det blev en blixttur för dem till Walmart där en ny resväska inhandlades.

Vad de fick se av San Diego? Tja, det blev en tur till Costco som särskilt L bara "var TVUNGEN" att se. Och sedan fortsatte de själva lite mer shopping samt tog en tur till Torrey Pines. Resterande tid har vi mest "hängt" och pratat. Kollade Oscarsgalan i söndagskväll. Såhär i efterhand inser jag att jag knappt ens tagit några bilder. Det om något visar väl att man verkligen ägnat tiden åt att umgås...

Idag vid lunchtid åkte de vidare. Nu mot Las Vegas. Eller framförallt till Hoover Dam... Som alltid är det sorgligt med avsked. Särskilt när man inte vet när man kommer att ses nästa gång. Men om jag känner dem rätt så kommer de och hälsar på igen.

TACK för att ni kom "förbi"!!!! Det var så otroligt roligt att ses!  

Lillebror trivdes finfint i knät på L

Packnings-tetris i den nyinköpta resväskan


8 kommentarer:

 1. Så kul med lite besök särskilt då det är riktigt goda vänner. Otur med väskan som gick sönder men tur att det finns Walmart som alltid är öppet. Underbart och lyxigt nu att ni även har så stort att ni har gästrum. Skönt för både er och gästerna.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja det är så roligt att få besök av goda vänner. Och vårt gästrum är rätt litet, men det känns väldigt fint att HA ett. :-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ganska skönt att kunna erbjuda gästrum, kan jag tro!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är jätteskönt. Men vårt gästrum är rätt litet så det rymmer inga stora familjer direkt. Men ändå är det lyx för oss. :-)

   Radera
 4. So, it does rain in Southern California after all :-)))
  Mysigt med besök. Måste vara underbart skönt med gästrum för er nu. OCH större plats övh när ni tar emot gäster.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha japp Annika nog regnar det här. Denna vintern har det hittills varit en hel del regndagar. Jag gillar det dock eftersom allt blir så grönt då. Och det är ju torka som rådet i CA så det är fint med regn.
   Och besök av goda vänner är alltid roligt. Ett gästrum gör också att alla kan få lite mer rum vilket är skönt.
   Kram!

   Radera
 5. Härligt. Visst är det så där okomplicerat med gamla vänner:

  Åh så nöjd lillebror ser ut. Det syns han trivs i knät. Fin bild

  Kram
  /Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är något speciellt med gamla vänner Suzesan helt klart.
   :-)
   Kram!

   Radera