måndag 21 mars 2016

Ett foto som väcker minnen

Två år i stort sett på dagen. Det är tiden som gått mellan de här bilderna. Min lilla fjuniga drakunge med ben lika tunna som M´s tumme. Har han verkligen varit SÅ liten?! I en tröja som en av mina bästa vänner sytt. En tröja som ser mer eller mindre ut som gjord för en docka. Som både Storasyster och Lillebror burit som små. Eftersom mina barn är sådana som anländer tidigt till festen. Vilket medför en något mindre storlek än de som kommer på utsatt datum. Då, 21 mars 2014. Då vägde Lillebror 2 kg. Idag, en stor två-åring på nästan 96 cm och dryga 14 kg. Min Älskling. Min solstråle. Min huvudvärk. Min stora glädje. Min utmaning. Mitt mirakel. 

Två år. 
Jag älskar dig!

4 kommentarer:

 1. Åh så fint skrivet. Har du kvar kläderna?? Han är ju så söt lillebror.
  Kram
  /Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina Susanne! Ja kläderna är kvar. Vissa av de här tidiga kläderna har jag sparat eftersom de verkligen ÄR minnen och nostalgi.
   Kram!

   Radera
 2. Sa mycket som hander pa tva ar. Fran pytte baby till en fantastisk liten kille. Gillar bilderna du tagit dar han malar med kritor pa marken. Riktigt fina bilder. Kul att du blir kvar I styrelsen for Svenska skolan ett ar till. Man lar sig alltid massor pa att sitta I en styrelse och dessutom ar det ett bra satt att utoka sitt kontaktnat. Njut av de ljusare kvallarna. Har staller vi om pa sondag :-)
  Glad Pask till er.

  SvaraRadera
 3. Javisst händer det mycket under två år. Även om man inte tänker på det i sin vardag.
  Och styrelsen i Svenska Skolan har varit roligt att vara del av. Dels för att man får ta del av skolan och besluten som rör den, och deal för att det är socialt och roligt.
  Kram och ha en fin påsk!

  SvaraRadera