tisdag 5 maj 2015

Lördagskalas

Vi har haft en rätt intensiv men rolig helg. Lördagen gick i kalasets tecken. Först var det en av Storasysters klasskompisar som hade sitt 7-årskalas. I parken alldeles intill oss. Jag och Storasyster promenerade dit och det visade sig att den lilla parken var fylld av aktiviteter. Nästan som en liten nöjespark.

Familjen bjöd på asiatisk buffé och hade även ett "caterat" korvstånd. Juice, läsk, vatten och annat fanns i mängder. Där fanns även en hoppborg samt en ansiktsmålare. Och högtalarna spelade musik. Självklart bjöds det även på tårta. Storasyster roade sig med sina vänner och efter en stund kom även M med Lillebror. Jag pratade en hel del med en av mammorna där och eftersom vädret var otroligt skönt blev en riktigt trevlig förmiddag i parken.


Vad tycker ni om storleken på tårtbotten...???


Ansiktsmålad


Blå fjäril


Det gungades en hel del


Omsvärmad


Två fjärilstjejer i "The Monkeybars"

På eftermiddagen slappade vi sedan lite hemma. Vi har börjat få iordning uteplatsen nu så vi njöt av skuggan ute (även om vi har en hel del kvar som vi vill göra där). Lillebror plaskade i sin badbalja. Han klev visserligen upp och ner stup i kvarten så man fick ha koll och vara med hela tiden. Men han älskade det verkligen. Och det känns otroligt lyxigt att vi kan sitta ute såhär. 

En riktigt glad liten kille


Som sagt, den här lille mannen vet hur man ska roa sig (och hur man får sina föräldrar att ständigt springa upp och ner...!)


Jag och mitt Charmtroll

På kvällen var vi sedan inbjudna till några kompisar. Det är en av Storasysters klasskompisar vars mamma jag pratat en del med som bjöd in oss till sig. Vi har tyvärr inte setts på ett bra tag på grund av att vi varit upptagna med olika saker på var sitt håll, men lördagskvällen var väldigt trevlig. Fantastisk god mat (mamman är från Venezuela så det var en kötträtt därifrån som var sagolikt god) och trevligt sällskap. Storasyster lekte med sin kompis. Bland annat spelade de en del Minecraft samt andra spel. Vi vuxna pratade mest. Och Lillebror sprang runt.Vi hade helt missat boxningsmatchen mellan den berömde amerikanen Mayweather som tydligen skulle möta en filippinsk boxare i en match i Las Vegas. Jag kan inget om boxning men i området där vi bor finns en mycket stor filippinsk community så det var många som samlats för att se matchen. Jag är inte särskilt mycket för boxning därav ointresset, men när vi skulle åka hem var matchen slut och vi fick då reda på att amerikanen tydligen vunnit. På söndagen åkte vi till Safariparken som finns här, men det blir ett eget inlägg om den utflykten senare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar