onsdag 6 maj 2015

Middagsbesök

Ikväll kom en av mina äldsta vänner från NYC över på middag. Haha, det låter bra. Att hon "kom över". Sådär som man gör om man slänger i fötterna i sina skor och sedan springer över gatan. Eller på sin höjd tar en lokal buss eller tunnelbana. I detta fallet var det faktiskt så att hon "kom över" från sitt hotell nere i San Diego Downtown. Med en taxi. Fast först hade hon såklart flygit hit hela vägen från JFK i mitt hjärtas stad. En nätt liten resa på sisådär en 6 timmar ungefär.

Hon är här på jobbuppdrag ett par dagar. Och passade på att höra av sig. Jätteroligt tycker jag! Vi har inte setts på länge och det var så himla härligt att få snattra lite om saker och ting. Om gammalt och nytt. Händelser. Personer. Och så en del om småbarn såklart. Som det alltid blir när man träffar andra som har barn. Och så en liten fläkt från NYC. Och som alltid får jag lite "hemlängtan". Bara att prata om tunnelbanan ger mig lite gåshud. Den bullriga, skramlande tunnelbanan. Knas jag vet. Men så är det.

Roligt var det iallafall att ses. Nu lär det säkert dröja ett tag innan vi träffas igen, men som alltid med goda vänner så spelar inte tiden eller avståndet alltför stor roll. Man ses när man kan och det känns ofta som om det var igår man sågs. Just så som det ska kännas.


5 kommentarer:

 1. Så kul att en av dina bästa vänner fick chansen att komma över på middag. Sådant blir man så glad av då det händer. Du har så rätt i att tid spelar mindre roll när det gäller riktigt goda vänner. Man återupptar tråden där man lämnade och sågs sist helt enkelt.
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det precis så Desiree. Goda vänner har man genom livet oavsett hur ofta eller sällan man ses och hörs.
   Kram!

   Radera
 2. Den sortens vänner är bara bäst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Olgakatt det tycker jag också!
   :-)

   Radera
 3. Åhhh det är ju så härligt med sådana vänner. Många av mina vänner har jag inte sett på tjugo år och mer och man faktiskt bara "fortsätter" där vi slutade sist vi sågs. Det blir så enkelt. Äkta. Hurra för det. Sant. Tid eller avstånd spelar ingen roll. Det är att de finns.

  Kram
  /Susanne

  SvaraRadera