fredag 8 maj 2015

Svettigt

Ja, ikväll var det dags igen då. Ännu en match. Stanley Cup. Playoffs.  New York Rangers vs Washington Capitals. Och det var svettigt. Himmel! Jag trodde faktiskt inte att de skulle fixa det denna gång, för de senaste matcherna har följt mer eller mindre samma mönster. NYR ligger på som attan i början men får aldrig in pucken bakom The Caps fantastiska målvakt Holtby. Och sedan tar The Caps över matchen.

Och denna match började exakt på samma vis. Men till slut efter lyckades de och när tredje perioden var över stod det 1-1. Förlängning alltså. Och där fick Rangers in ännu ett mål! Vinst! Självklart hade Lillebror Storasysters gamla Lundqvist-tröja på sig. För att stötta. Och det verkade ju faktiskt hjälpa... Vår egen svenske King Henrik klarade av att hålla emot i denna match. Samtidigt som hans medspelare fick in pucken bakom Holtby.

Om Rangers inte vunnit denna match hade de varit ute nu. Lagen spelar ju bäst av 7 matcher och The Caps hade 3-1 i vinster mot NYR. Men nu möts de alltså igen. Nu på söndag. Härligt! De spelar även denna kommande match med vetskapen om att om de förlorar åker de ut. Så det lär bli svettigt igen.


Här är Lillebrors dans då New York Rangers lyckades göra 1-1 i slutet av tredje perioden (Lundqvist-tröjan hade dock fått bytas ut mot PJ vid det laget...). Här hemma tjöts det då vill jag säga. Av glädje. Matchen var inte slut. NYR hade lyckats få till förlängning. Och ja, det hela slutade ju lyckligt för oss New York Rangers fans. Denna gången.


10 kommentarer:

 1. Vilken gullig tröja! Och dans :)

  SvaraRadera
 2. Han är ju så himla söt den där!! Sonen alltså. (Henke är det ju inget fel på heller ;)) Jag hänger inte alls med i hockeyn men känner att jag kanske borde känna lite svensk stolthet ändå? Hmmm. SKa ta tag i det där nästa säsong :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha Trillingnöten, jag är en gammal "hockeytjej" som älskade hockey i tonåren så det sitter väl i än. Fast jag hänger inte med heller nuförtiden. Dock gillar jag att se Rangers spela. Särskilt the Playoffs.

   Radera
 3. Sån sötnos och sånt härligt skratt. Fin dans. Vad duktig han är lillebror. Åh sån hockey hade jag nog gillat om jag följt den. Förr såg jag alltid på det. Alltid om det var så att jag måste gå upp mitt i natten. Ni inte. Saknade den känslan nu. HEJA Kung Henrik

  Kram
  /Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hockey är roligt när det "gäller" Suzesan.
   Och Lillebror älskar att snurra runt nu. Det är en av hans senaste favoritsysselsättningar.
   Ikväll är det dags igen för nästa match!
   Kram!

   Radera
 4. Förstår att den matchen måste varit väldigt spännande att följa. Lilla O så himla söt där han dansar runt runt. Trist att regnet förstörde er utedag men samtidigt skönt att ni fått lite regn med tanke på den torkan som CA lider av och har lidit av i många år.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var lite trist med regnet. Att det kom sådana skyfall JUST den dagen. Och på förmiddagen också. För på em sprack det upp igen. Fast som sagt det är bra med regn här. Det behövs verkligen.
   Matchen vaar grymt spännande. Ikväll är det dags igen. Hoppas såklart det ska gå vägen denna gången också. Om inte så är NYR ute för i år.
   Kram!

   Radera
 5. Vilken underbar dans! Och så söt kille! Tänk att det kan vara så spännande med idrott.

  Kram Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja han är så go när han dansar. :-) Och sport kan verkligen vara superspännande. Jag gillar det när det är en sport jag bryr mig om och då det är ett bra lag och som nu finalerna. Ocker.VM har jag dock inte följt alls i år. Kanske blir det mer av det senare efter gruppspelen ifall Sverige fortsätter spela bra. Som tonåring kollade jag alltid alltid alltid VM. Alla lag och alla matcher hahaha!
   Kram!

   Radera