lördag 20 juni 2015

Besök!

Det är tyst här på bloggen nu. Vi har BESÖK. Käraste Familjen K är här från DC och hälsar på. De kom i torsdags och stannar en vecka. Just nu är dagarna alltså fyllda med kaos lite mer kaos och ännu lite mer kaos. På det där viset det blir då ens hem är fyllt med energirika ungar som leker, hoppar, pratar, skrattar, springer, skuttar, snattrar, fnissar, bråkar, äter, spelar, ropar, sjunger...

Vi vuxna försöker hålla lite ordning på kaoset och även prata med varandra. Catch up. Det är intensivt på alla vis. Man är trött som en urvriden trasa om kvällarna. Men det är också helt underbart! Vi har verkligen saknat dem så.

Första kvällen tillsammans

Igår var det midsommarafton men den kände vi knappt av här. En liten stund saknade jag att vi inte kunde vara med i Battery Park. Som vi varit de senaste åren. För mig är det verkligen Midsommar nu. De svenska har bleknat. Men vi hade som sagt fullt ös.  Utan midsommarkänsla. Lekpark, handling, lek här hemma, och poolhäng på kvällen. Midsommarfirandet här i San Diego är aldrig på själva aftonen utan på söndagen har jag lärt mig. Så eventuellt åker vi till Balboa Park och firar imorgon. Men kanske struntat vi i det. För imorgon är R´s födelsedag. Och det ska ju firas! Ihop med E´s som nyss var. Plus att det är Father´s Day här imorgon också.

Idag blir det en dagsutflykt till Torrey Pines. Lite hiking och såklart stranden!

3 kommentarer:

 1. Vad härligt med besök från nära vänner. Hoppas ni får mysiga dagar tillsammans. Och grattis till R.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 2. Härligt och så himla lycklig Lill-Skruttan storasyster ser ut :) Så klart när bästis R är på besök. Grattis på födelsedagen till R.

  Är det kanske inte lite skönt att kunna släppa en del av midsommar när man bor som ni gör ??? Kanske. Men ändå tänka in tanken att det är den dan.:) Så härligt på så sätt att storasyster nu vet att avsked inte är för alltid.

  Hoppas ni fick ett fint kalas för lilla E:s vän. Glad för er skull.

  Kram
  /Susanne

  SvaraRadera