tisdag 9 februari 2016

Sjukt

Jodå här är det sjukt. Lillebror har en envis förkylning som inte vill ge sig. Redan förra veckan hade han feber. Sedan gav den sig. Men han hade fortfarande en väldigt tinning näsa och en mycket rosslig hosta. Helgen kom och gick. Superbowl i söndags. Vi var inbjudna till vänner. Otroligt trevligt. Lillebror hostade och snörade, men det gjorde resten av barnaskaran också så vi kände sos inte så oroliga. Troligen delar alla de här barnen samma virus. De umgås såpass ofta att det är det mest troliga. Men så igårkväll kändes han varm igen. Då var det dags igen. Feber. Och idag var det feber hela dagen. Jag var tvungen att vara iväg en stund mitt på dagen och den barnvakt jag fixat fungerade ju inte eftersom Lillebror var sjuk så M fick helt enkelt ta en halv dag semester. VAB existerar ju inte i det här landet. När jag kom tillbaka var det en mycket trött och ledsen liten kille som inte ännu sovit. Men eftermiddagen gick i något mer positiva färger. Vad gäller humöret alltså. Febern gav sig tyvärr inte utan steg. Nu har han fått ibuprofen och jag hoppas att han ska kunna sova okej inatt. Utan att hosta alltför mycket. Det är inte lätt att vara liten och sjuk. Och inte heller att vara förälder till någon som är liten och sjuk. Jag hoppas verkligen att hans feber ska ge sig snart. Min lille skrutt.

Själv känner jag mig trött. Och inte blir det bättre av att det bara är tisdag. Men i morgonkväll ska jag iallafall få träffa finaste Lotta som är här i San Diego och det ska bli fantastiskt roligt! Vi har inte träffats på ett par år även om vi har haft kontakt via bloggar och email. Men att få ses live är ju helt otroligt kul och jag ser verkligen fram emot det.

6 kommentarer:

 1. Jobbigt med langvarig sjukdom. Hoppas att Lillebror snart mar batter. Segt det dar. Men jag hoppas att du far en alldels ljuvlig eftermiddag med Lotta. Hon piggar alltid upp med sitt solskenshumor. Halsa sa got.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och ja det är inte roligt med sjukdomar. Småbarn drabbas ju dessutom tyvärr rätt regelbundet...
   Kram!

   Radera
 2. USCH vad tråkigt med förkylningar och virus. Krya, krya.
  Desto roligare med Lotta!! SÅ kul.
  Vet du, jag ska träffa henne här i DC nästa vecka :-)
  HA så jättekul nu, ni två fina!!!
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det jobbigt med sjukor. Alla sorter. Föredrar dock detta framför magsjukor. Nu med antibiotikan är han bra igen.
   Och att träffa Lotta var sååå roligt.
   kram!

   Radera
 3. Stackars O. :( . Och dig som säkert börjar känna dig lite körd i botten i det här laget. Hoppas sjukdomarna går över snart!
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha japp det sliter lite på mig också det gör det ju. Sjuka barn är rätt "intensiva" på sitt vis.
   Kram!

   Radera