fredag 19 februari 2016

Bloggvänsmiddag

Läste just på Annikas blogg att hon ska träffa allra finaste Lotta ikväll. Och jag blir sååååå avis!!!! onsdagskväll hade jag själv den fantastiska turen och lyxen att få träffa henne. Då var hon här i San Diego för att jobba. Det blev en middag tillsammans på det goda Thaistället Chi Extraordinary, vilket var ett tips frånen annan fin bloggkompis som faktiskt också heter Annika, samt alla fina Yelp-recensioner. Vi har inte sett på flera år så det var fantastiskt roligt att äntligen kunna snicksnacka en massa och kramas och äta gott och uppdatera oss lite om våra liv, tankar och framtidsfunderingar. Tyvärr gick tiden alldeles för fort och jag tyckte att jag nyss hämtat henne utanför hennes hotell intill Balboa park, när jag plötsligt skulle lämna av henne där igen. Men så är det ju när man har det bra. Tiden springer iväg. Gånger som dessa känns Kalifornien så långt bort. Man vet inte när man alls kommer att träffas igen. Men det var verkligen fantastiskt mysigt och roligt att få träffas.

TACK Käraste Lotta!!!!

8 kommentarer:

 1. Roligt att ni fick träffas och att ni gillade Chi Extraordinary! Jättefina skaldjursrätter. Deras efterrätter och drinkmeny går inte heller av för hackor.
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK fina du för tipset! Jättebra ställe med god mat, Särskilt bra att det inte var stökigt med hög musik, så det gick finemang att prata! :-)
   Kram och ha en fin helg!

   Radera
 2. Underbart att ni fick chanson att traffas och ocksa njuta av riktigt god mat tillsammans. Bloggvanner ar underbara och det har varit jattekul for mig att fa traffa flera stycken live I riktiga livet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var sååå roligt att träffa Lotta!
   Kram!

   Radera
 3. Ja, och jag hade henne här på middag. Vi pratade om dig! OCH vi sa bägge hur mkt vi saknar dig på den här kusten.
  Bara så att du vet, kära Saltis!
  Du borde ha varit med oss här i torsdags, vi pratade och pratade och pratade. Sen körde vi henne till DC igen så hon slapp ta tricken in till stan igen.
  Bloggvänner ÄR guld!
  OCH jag är så glad att jag lärt känna DIG, Lotta och så många andra som korsat min väg via min blogg, och andras bloggar.
  MISS YOU!!
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh söta fina du!!! Blir alldeles tårögd. Jag saknar ER också. Och er KUST! :-)
   Men jag är glad över att vi ändå kan hålla kontakten. Hoppas innerligt att ni kanske ändå kommer ner till SD när ni är i CA!
   Kraaaam!!

   Radera
 4. Ville bara tacka för din fina, fina, långa kommentar. Jag har läst den flera gånger. Jag ville skriva ett lika långt svar, men det känns som att du har satt ord på allt redan och mina egna ord blir överflödiga. Du beskriver bättre än jag hur det är att ha en liten, hur det kan vara att ta hand om barn och hem och sin partner, och dessutom sig själv, i en tuff situation.
  Så tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men TACK fina Annika!!! Vad glad jag blir över att du känner att det jag skrev stämde med hur du känner och tycker. Det är ju jobbigt med småbarn hur mycket man än älskar dem. och extra svårt blir det när man hamnar i livskriser.
   Jag önskar bara att allt ska gå bra för er och att ni hela familjen snart ska känna att det lättar lite.
   KRAM!

   Radera