måndag 20 juli 2015

Helgen som gick

FREDAG

På förmiddagen lekte de här i poolen ett par timmar...


...innan  det var dags för oss att ta oss till sista simskolelektionen för denna gången


Avslutade med att hoppa i den djupa delen (6 feet) av den stora bassängen. Det hade hon aldrig någonsin vågat för två veckor sedan.


Fredagkvällen var sådär ljuvligt skön. Det blev middag på vår uteplats som vanligt nu under sommaren


Lite senare på kvällen visades "Despicable Me" i parken intill oss så jag och Storasyster gick dit. Innan filmen började fick barnen göra sin egen minion av Twinkies och frosting.


Skymningen sänker sig och filmen börjar. Det blev en riktigt mysig kväll.LÖRDAG

I lördags drog resterna av ett oväder in över oss vilket resulterade i mycket efterlängtat regn. Som ni säkert redan känner till så lider vi ju av allvarlig torka här i södra Kalifornien så regn är alltid välkommet. Tyvärr var det dålig timing för min del som hade en optikertid inbokad men p g a ett häftigt åskväder blev det strömavbrott så jag fick åka hem utan att ha kunnat göra min synundersökning. Ny tid är nu bokad men tidigaste tiden de hade var om tre ca veckor.


På eftermiddagen körde vi till M's chef som hade ordnat en avskedsfest för en av de anställda som ska flytta. 

Trädgården har en helt fantastisk utsikt och för att kunna njuta av den är det inte staket eller murar som avgränsar utan glas. Regnet upphörde så småningom och vi kunde då vara i trädgården till barnens glädje.SÖNDAG

Igår hade Storasyster en play date med en kompis och trots att det regnade på eftermiddagen ville tjejerna till poolen. Eftersom det var både varmt och fuktigt ute så vi hoppade alla i och tyckte det var skönt att få svalka av oss.


Nu idag, måndag var solen åter tillbaka. Men luftfuktigheten är fortfarande högre än vanligt. Fast när folk runtomkring klagar tänker jag i mitt stilla sinne att detta är inget inget inget mot en helt vanligt sommardag i New York. Fast våra grannar kör sin AC så det brusar om det. Något jag kanske kommer att återkomma till i ett senare inlägg. Imorgon är det tisdag och vi har inga stora planer direkt. Vi får se helt enkelt. Ta dagen som den kommer. Vilket kan vara lika underbart som frustrerande. Allt beroende på humör och energinivåer hos alla inblandade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar