söndag 1 november 2015

Dagen efter halloween

Så är det november då. Vart sprang oktober iväg egentligen? Här i USA är sista veckan i oktober en mycket hektisk sådan. Det är mycket förberedelser inför Halloween. Både i och utanför skolorna. Vi hade ju dessutom finbesök med Olgakatt som var här och hälsade på så vi har verkligen haft fullt upp. Igår var det då dags för själva Halloween. Den alla barn verkligen väntat på. För Halloween är STORT här. Vi hade planerat att träffa våra vänner Familjen S och karva pumpor hemma hos dem på förmiddagen. Sedan komma tillbaka på kvällen och äta middag och gå på Trick-or-Treat-runda tillsammans. Det blev alltså en heldag. Och vi hade fantastiskt mysigt, roligt och trevligt. Jag tror dessutom att Olgakatt var mer än helnöjd med att ha fått vara med om Halloweenparaden i skolan i fredags, Halloweenfirandet i klassrummet efteråt samt sedan heldagsfirande av Halloween igår.

Idag har Olgakatt och M rest till Los Angeles för att träffa en av Olgakatts vänner där. Ikväll kommer Olgakatt sedan att flyga vidare norrut till andra vänner här i Kalifornien så vi tog farväl i morse. Det kändes som alltid tungt, men eftersom vi vet att vi ska resa till Sverige i jul var det inte lika illa som annars. Vi vet att vi kommer att ses om lite drygt 1,5 månad igen. TACK Olgakatt för den här härliga veckan!!!!!!

Nedan är ett par bilder från gårdagskvällen. En bildbomb med mer bilder är planerad och jag hoppas jag får tid till det senare i veckan. 

Halloweenfamiljen efter Trick-or-Treat-rundan


Här är jag, M och Olgakatt innan middagen när det fortfarande var ljust ute. Min Spidermanmössa (i fleece!) tog jag av mig rätt snart dock, eftersom temperaturen låg runt dryga 25 grader under kvällen...

Här är Sötungarna!!!

En kram två bästisar emellan4 kommentarer:

 1. Ni är ju så fina allihopa!!
  Ja, roligt med besök av Olgakatt. Toppen för er alla. KUL att hon så gärna reser!
  Halloween ÄR verkligen stort, och ROLIGT!!
  jag och min granne konstaterade i lördags att nu är det verkligen The Holiday Season. Lite drygt tre veckor till Thanksgiving. CRAY!!!!
  Kramar!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Annika! Ja det var en väldigt fin halloween. Och roligt att Olgakatt fick upplevas en tillsammans med oss!
   och visst nu är det Holiday Season. The Red Cups are out...! :-)
   Kram!

   Radera
 2. Ni var sa himla fina alla fyra till Halloween. Ser ut som bade stora och sma har lika roligt pa alla satt.
  Kramar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK Desiree!
   Vi hade en väldigt rolig Halloween allesammans.
   Kramar!

   Radera